Om os
Ledige stillinger
Mangler du det
helt rigtige job
Kandidat
Kontakt
 

Dit udbytte i et samarbejde med os

 

Du opnår en vellykket rekruttering: Helt fra start vil du opleve, at vi sikrer en klar beskrivelse af opgaven i dialog med dig og dine kollegaer. Dette sikrer enighed i din virksomhed om jeres behov, beskrivelse af den ønskede profil, og afstemning af succeskriterier for jeres nye medarbejder. Godt begyndt er halvt fuldendt.

Du sikres kontakt til de bedste kandidater: Både kandidater og kilder til potentielle kandidater kontaktes ved anvendelse af alle værktøjer. Du bliver præsenteret for kandidater, der er reelt interesserede, har de ønskede kompetencer, og vil kunne indfri forventningerne. Du vil opleve et kandidatfelt, som er bedre end, hvad I selv kan opnå.

Du sparer tid: Du slipper for at bruge din tid på annoncering, telefonsamtaler, mails og møder. Du kan fokusere på dit primære arbejde, samtidig med at du løbende holdes informeret om fremdriften.

Du får din nye medarbejder ansat hurtigt: Du undgår tab af momentum i de opgaver som vedkommende skal løse. Derudover vil du oftest kunne underskrive en ansættelseskontrakt inden for 3-6 uger.

Du har sikkerhed for en god ansættelse: I er ikke alene om at sikre en god opstart for din nye medarbejder.  Gennem opfølgning med den nyansatte medarbejder og de relevante i din organisation er vi med til at sikre en god introduktion og fortsat udvikling.

 

  

 

Vore kunder siger, at vi løser opgaver både hurtigere og med højere kvalitet end forventet, og at de sparer tid og penge ved at overlade processen til os.

Vi løser rekrutteringsopgaver for vores kunder – og er eksperter inden for vores felt.

 

Tag kontakt

Står du overfor organisatoriske forandringer, eller mangler du en medarbejder?

Så kontakt os på 70 23 88 23 for et møde omkring dit rekrutteringsbehov.

 

 

 

 

 

 

 

Send Send Send

Find vej

HR Mæglerne, Haslegårdsvej 8-10, 8210 Aarhus V. Der er gode parkeringsfaciliteter lige ved døren.