Rekruttering
Ledige stillinger
Mangler du det
helt rigtige job
Kandidat
Kontakt
 

Hvem vi er

 

HR Mæglerne er etableret i 2006 med visionen om, at skabe den rekrutteringsvirksomhed, vi selv gerne vil samarbejde med. Vores opgave strækker sig længere end at flytte mennesker fra A til B – Vi er med til at skabe værdi og holdbare løsninger for både kunder og kandidater. Dette er en vision og målsætning som vi hver dag bestræber os på at realisere.

HR Mæglerne er en rekrutteringsvirksomhed med domicil i Aarhus og løser opgaver i hele Danmark. Vi er en række kompetente headhuntere med erfaring inden for forskellige brancher. Tilsammen besidder vi en bred og solid forretningsforståelse og et stærkt netværk som vi aktivt bruger i vores arbejde med rekruttering af topledere, mellemledere og specialister.

Kombinationen af en stor erhvervserfaring og en velfunderet teoretisk baggrund, sammenlagt med vores unikke tilgang og måde at håndtere en rekruttering gør, at vi er blandt de bedste headhuntere i branchen. Vi er altid 2 konsulenter på en opgave fra start til slut, hvilket medfører en effektiv proces med højt fokus og kvalitet i alle dele af processen.

Vores forskelligheder gør, at vi ikke er statiske, men udvikler os og ser mulighederne. Kombinationen af vores unikke måde at tilgå en opgave, vores stærke netværk og dybdegående forretningsforståelse gør os til en troværdig samarbejdspartner, og danner fundamentet for, hvorfor vi er gode til vores håndværk.

 

 

 

 

 

 Læs mere her

Tag kontakt

Står du overfor organisatoriske forandringer, eller mangler du en medarbejder?

Så kontakt os på 70 23 88 23 for et møde omkring dit rekrutteringsbehov.

 

 

 

 

 

 

 

Send Send Send

Find vej

HR Mæglerne, Haslegårdsvej 8-10, 8210 Aarhus V. Der er gode parkeringsfaciliteter lige ved døren.