Rekruttering
Om os
Ledige stillinger
Mangler du det
helt rigtige job
Kandidat
Kontakt
 

Aktuelle job

Klik på en kategori for at se tilhørende job.

Full Stack udvikler med App erfaring

Vil du være med i førerfeltet når det drejer sig om udvikling af tools til optimering af App udvikling? Bliv en del af en "startup virksomhed", med et solidt fundament, centralt i Aarhus.
IT

System Administrator Overvågning - Aarhus

Brænder du for faglig udvikling i en afdeling med et stærkt sammenhold? Motiveres du af muligheden for at arbejde med overvågnings teknologier i et uformelt miljø, altid velment værkstedshumor og et glimt i øjet? Ambitionsniveauet er højt - og det er det tekniske niveau også.
IT

Rekrutteringskonsulent, Aarhus

Vil du med tilknytning til kontoret i Aarhus være selvstændig og arbejde med rekruttering/headhunting, hvor du kan få sparring til både salg og opgaveløsning sammen med erfarne konsulenter.
Salg og kommunikation
Ledelse og Personale

Projektleder ventilation, Østjylland

For ledende ventilationsvirksomhed søger vi en dygtig projektleder, der med udgangspunkt fra Århus vil kunne tage det faglige ansvar for ventilationsprojekter, herunder byggestyring, leverandørforhandling og økonomi.
Ingeniør og teknik
Salg og kommunikation

PTA medarbejder, Østjylland

Til PTA/U funktion søger vi en dygtig tekniker/ingeniør der trives med den daglige udfordring i optimering af produktionsprocesser, hvor dine primære forkusområder vil være gennemførsel af produktionstekniske drift- og projektopgaver. Du vil samtidig få mulighed for at præge den generelle udvikling i produktionen. En udvikling, der sker i tæt samarbejde med de andre afdelinger.
Ingeniør og teknik

Tag kontakt

Står du overfor organisatoriske forandringer, eller mangler du en medarbejder?

Så kontakt os på 70 23 88 23 for et møde omkring dit rekrutteringsbehov.

 

 

 

 

 

 

 

Send Send Send

Find vej

HR Mæglerne, Haslegårdsvej 8-10, 8210 Aarhus V. Der er gode parkeringsfaciliteter lige ved døren.