Rekruttering
Om os
Ledige stillinger
Mangler du det
helt rigtige job
Kandidat
Kontakt
 

Aktuelle job

Klik på en kategori for at se tilhørende job.

Projektkoordinator, Ikast

Vi søger for en specialiseret virksomhed inden for byggebranchen en projektkoordinator, der med overblik kan blive en del af det interne team og håndtere både projekter, kunder, leverandører og håndværkere. Virksomheden er i kraftig vækst inden for projekter i forbindelse med tagkonstruktioner og etageadskillelse.
Ingeniør og teknik
Industri og håndværk
Salg og kommunikation

General Manager, r2pTracking

Vi søger en stærk General Manager. Opgaven bliver at overtage ansvaret for salg, marketing og kundeservice og motiverende sikre udvikling og målopfyldelse i takt med virksomhedens vækst. Sideløbende skal du være stedfortræder for CEO og have fornøden bred forretningsforståelse til at kunne overtage ansvaret som CEO efter et par år.
Ingeniør og teknik
Industri og håndværk
Salg og kommunikation
Ledelse og Personale

Backend Developer

Become part of a fast growing company wich develop and sell intelligent technology systems for the mobile sector (rail and road) with highest quality standards: CCTV, passenger counting, Infotainment and fleet management with real-time data transfer.
IT

Dynamics NAV

Vær med fra starten og bliv en vigtig brik i opbygningen af et internt Dynamics NAV kompetencecenter. Du får muligheden for at have en fast base og samtidig agere konsulent internt.
IT
Kontor og økonomi

Bygningskonsulent - VKST, Sorø

Byggeafdelingen søger kollega til stærkt team i Sorø
Ingeniør og teknik
Industri og håndværk

Linux Server- og System Administrator - Østjylland

Motiveres du af muligheden for at arbejde med seriøse open source teknologier i et uformelt miljø, altid velment værkstedshumor og et glimt i øjet? Ambitionsniveauet er højt - og det er det tekniske niveau også.
IT

Rekrutteringskonsulent, Aarhus

Vil du med tilknytning til kontoret i Aarhus være selvstændig og arbejde med rekruttering/headhunting, hvor du kan få sparring til både salg og opgaveløsning sammen med erfarne konsulenter.
Salg og kommunikation
Ledelse og Personale

Projektleder ventilation, Østjylland

For ledende ventilationsvirksomhed søger vi en dygtig projektleder, der med udgangspunkt fra Århus vil kunne tage det faglige ansvar for ventilationsprojekter, herunder byggestyring, leverandørforhandling og økonomi.
Ingeniør og teknik
Salg og kommunikation

PTA medarbejder, Østjylland

Til PTA/U funktion søger vi en dygtig tekniker/ingeniør der trives med den daglige udfordring i optimering af produktionsprocesser, hvor dine primære forkusområder vil være gennemførsel af produktionstekniske drift- og projektopgaver. Du vil samtidig få mulighed for at præge den generelle udvikling i produktionen. En udvikling, der sker i tæt samarbejde med de andre afdelinger.
Ingeniør og teknik

Tag kontakt

Står du overfor organisatoriske forandringer, eller mangler du en medarbejder?

Så kontakt os på 70 23 88 23 for et møde omkring dit rekrutteringsbehov.

 

 

 

 

 

 

 

Send Send Send

Find vej

HR Mæglerne, Haslegårdsvej 8-10, 8210 Aarhus V. Der er gode parkeringsfaciliteter lige ved døren.